Vorige | Volgende

Bolmaat 1 0 ong WESTERBORK

Koopsom € 136.459 k.k.

Neem contact met ons op

0522-746021

info@vanditshuizen.nl

Omschrijving

Op prachtige locaties in villawijk Hooimaveld gelegen BOUWKAVELS ten behoeve van de realisatie van VRIJSTAANDE WONINGEN. Beschikbare kavels: - Bolmaat 1, oppervlak 722m2, koopsom € 136.459,00 - Bolmaat 5, oppervlak 678m2, koopsom € 128.144,00 Kavelprijzen zijn inclusief BTW en exclusief kosten notaris Locatie De woonwijk "Hooimaveld" is gelegen aan de noordzijde van Westerbork. Het centrum van...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Wijk
Hooimaveld
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Op prachtige locaties in villawijk Hooimaveld gelegen BOUWKAVELS ten behoeve van de realisatie van VRIJSTAANDE WONINGEN.

Beschikbare kavels:

- Bolmaat 1, oppervlak 722m2, koopsom € 136.459,00
- Bolmaat 5, oppervlak 678m2, koopsom € 128.144,00


Kavelprijzen zijn inclusief BTW en exclusief kosten notaris

Locatie
De woonwijk "Hooimaveld" is gelegen aan de noordzijde van Westerbork. Het centrum van Westerbork bevindt zich op circa 5 minuten fietsafstand. Westerbork beschikt over een gezellig centrum en is een dorp met veel voorzieningen, te denken valt aan winkels, restaurants, verenigingen, bushalte, zwembad, sporthal en gezondheidscentra. Westerbork ligt strategisch in de directe nabijheid van onder andere Assen, Emmen en Hoogeveen, deze zijn allen in circa 20 autominuten te bereiken. Op korte afstand zijn er diverse natuurgebieden en een bosrijke omgeving.

Bereikbaarheid
De Provinciale weg N381 (Emmen – Beilen) ligt op circa 5 minuten rijafstand, hiermee wordt tevens een verbinding gemaakt met de A28 (Zwolle – Assen – Groningen). Westerbork heeft een busverbinding met NS station Beilen op circa 20 minuten rijden met de bus.et eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A6 Weesp-Heerenveen

Download de brochure voor richtlijnen van de bebouwing van de kavels, de voorwaarden, optiemogelijkheden en beschikbaarheid.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
722 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Westerbork
Sectie
T
Perceel
1677
Oppervlakte
722 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Foto's

Kaart Bolmaat 1 0 ong WESTERBORK

naar Bolmaat 1 0 ong WESTERBORK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand